magazine SAVOIR-VIVRE - epaper

Reise & Gourmetmagazin

more 
(1)
Most popular articles in this issue
epaper 3-month subscription
2 issues every quarter of the year
8,99 EUR*
30 days for free
epaper subscription
6 issues every year
26,99 EUR*
30 days for free
epaper single issue
issue 4/2019 since 01 Mrz 2019
4,99 EUR*
preorder epaper single issue
issue 6/2019 from 01 Mai 2019
4,99 EUR*
Older issues ofOlder issues of
SAVOIR-VIVRE - epaper 
Your advantages of SAVOIR-VIVRE - epaper
  • try out free for 30 days
  • 4,60 EUR per year lower than printed
  • Free gift certificate
  • Pay conveniently and safely

    VISAMasterCardPayPalSEPA

  • Trusted Shops Buyer Protection
  • Read on 5 devices simultaneously

Read the editorial from SAVOIR-VIVRE - epaper

With this editorial, the editor or editor-in-chief of the magazine SAVOIR-VIVRE - epaper initiates the current issue 4/2019. Here you can find out which articles are especially readable or where the suggestions came from.

Liebe Leserinnen und Leser!

Legendenbildung in der Kulinarik, die ist durchaus erwünscht, gibt sie doch Auskunft über Kontinuität, Qualität und Passion.

Und dies über einen langen Zeitraum der kompromisslosen Verpflichtung, den Gast mit finessenreichen, gar magischen Kompositionen zu verwöhnen. Harald Wohlfahrt ist eine solche Koch-Legende, die man ob der gebotenen Leistung gar nicht hoch genug ehren kann. Wir präsentieren ausgewählte Kreationen des Drei-Sterne-Cuisiniers aus seinem einzigartigen OEuvre. Puren Geschmack und Gastlichkeit von ihrer schönsten Seite offerieren auch die von mir besuchten Adressen. Meine lukullische Lust auf Entdeckungen führte mich dieses Ma(h)l nach Südtirol in das in seiner Vielfalt überragend aufgestellte Quellenhof Luxury Resort Passeier, nach Saalbach-Hinterglemm in das zauberhafte Wiesergut, nach Graubünden ins legendäre Arosa Kulm Hotel & Alpin Spa und in das brandneue Hotel Fährhaus nach Koblenz, den ultimativen gastlichen Hotspot am Zusammenlauf von Mosel und Rhein.

Vier verlässliche Genussadressen auf erlesenem Niveau, die zu erleben große Freude bereitet.

Ihr Ingo Schmidt Chefreporter Kulinarik und Hotellerie

With this editorial, the editor or editor-in-chief of the magazine SAVOIR-VIVRE - epaper initiates the current issue 4/2019. Here you can find out which articles are especially readable or where the suggestions came from. …

Show more

Profile of SAVOIR-VIVRE - epaper

Delivery time subscription immediately, with the latest issue
Delivery time single issue immediately
issue 4/2019 of 01.03.2019
Next issue 6/2019 on 01.05.2019
Published 2-monthly , 6 issues per year
Language German
Access after registration read online in the library & download as PDF
Category Cooking & Baking Magazines

* incl. VAT and service charge for setup
TrustedShops Bewertung
5.00/5.0 
1 product rating for SAVOIR-VIVRE - epaper
Readers who have ordered SAVOIR-VIVRE - epaper, have rated this product via Trusted Shops. Let us know what you think:
Rate

sehr schön....................
16.05.2017

Zeitschriften-Tipps für Sie

Ihre zuletzt angesehenen Magazine und besondere Empfehlungen
Do you already know these categories?
Discover
current
BESTSELLERS
NEWCOMER
that recently arrived
for you
Save by ordering
DISCOUNTED
magazines
Browse
through ALL
CATEGORIES
Our website uses cookies in order to offer you an optimal service. By using this website you accept them. More information.
×